top of page

Diensten

Huwelijksaanzoek

Wil je je geliefde ten huwelijk vragen? Dan ben je bij Just Say Jess aan het juiste adres. 

 

Of je nu een klein, intiem aanzoek wilt voor je geliefde of het groots wilt aanpakken met een flashmob aanzoek, Just Say Jess helpt je. Samen gaan we op zoek naar het idee dat bij jullie past. Geen standaard concepten maar een aanzoek dat op jullie is afgestemd. 

Ieder koppel is uniek. Daarom is geen aanzoek hetzelfde.

 

Tijdens een intakegesprek gaan we samen opzoek naar het aanzoek dat bij jullie past. Wellicht alleen een mooi gedecoreerde locatie of een aanzoek met een aantal familieleden en vrienden of misschien zelfs wel een flashmob aanzoek. Aan jou de keus.

Vanaf €195,00
romantische Voorstel

Ceremoniemeester

Vind je het leuk om zelf de bruiloft te plannen en wil je op de dag zelf alles kunnen loslaten? Dan help ik jullie graag in de rol van ceremoniemeester.

Op de dag zelf zorg ik ervoor dat de gehele bruiloft op rolletjes loopt en kunnen ook jullie vrienden en familie zorgeloos genieten. Voor alle gasten een onbezorgde dag. Daar sta ik voor.

Voorafgaand aan de bruiloft stellen we samen het draaiboek op zodat ik op de dag zelf alles uit handen kan nemen en jullie de gehele planning kunnen loslaten. 

Vanaf €495,00
Wedding Potpourri

Maatwerk & netwerk

De planning van een aanzoek, event of huwelijk is maatwerk. Daarom rekenen wij met 'vanaf-prijzen'. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen bepalen waar jullie de expertise van Just Say Jess voor willen inzetten en kan er gerichter een tarief worden berekend.

Just Say Jess heeft tevens een groot netwerk die kan bijdragen aan een onvergetelijke dag. Denk bijvoorbeeld aan fotografen, videografen, dansers voor een flashmob. Tarieven die zij hanteren, bepalen mede de tarieven van Just Say Jess.

bottom of page